WEBBUTIK

Noggrant utvalda, pedagogiska barnleksaker och familjeprodukter av hög kvalité. Helst certifierade och ekologiska. Trygga leveranser och säkra betalningar.


Välkommen till Kids&Family’s webbutik. Här har vi samlat högkvalitativa produkter som är noggrant utvalda för barnfamiljen. Kids&Family’s grundfilosofi är att lista pedagogiska barnleksaker för att utveckla barnens lärande i olika åldrar, relationsbyggande sällskapsprodukter och vetenskapligt rekommenderade produkter som underlättar vardagen till barnfamiljens alla medlemmar – stora som små.

Vår referensgrupp beståendes av läkare, barnmorskor, psykologer och dietister, säkerställer kvaliteten i diverse produktbeslut. Dessutom strävar Kids&Family att alltid prioritera certifierade, gift-/kemikaliefria, ekologiska och etiska aspekter av produkter för att tillgodose säkra produkter för både hälsa och miljö. Vi tar även tacksamt emot dina synpunkter kring dessa aspekter.

Vi eftersträvar alltid trygga leveranser och säkra betalningar.


Sortera produkter utifrån kategorierna:


0-1 år
0-1 år

Bitring för spädbarn från 3 månader.

Denna fräcka lilla elefant är den perfekta lösningen för barn som håller på att få tänder. Att tugga på något område av denna mjuka bitleksak är ett bra sätt att stimulera tänderna och lugna barnets ömma tandkött. Den är officiellt godkänd av ortodontiska tandläkare och kommer från Storbritanniens bästa tillverkare av bitleksaker för barn. Även utformad för små händer att hålla fast vid de ihåliga elefantöronen. Tillverkad av 100% supermjuk silikon (som är BPA-fri).

(4.5 x 13.8 x 17.5 cm; 60g)
ca. 30 SEK

6st mjuka bollar för spädbarns taktila och sensoriska utveckling. Passar även i badet.

Leksaksbollarna har olika strukturer för taktil utveckling och sensorisk utveckling. De ljusa färgerna är idealiska för visuell stimulering och kan stimulera barnets fantasi. Det texturerade multibollsetet kan öka fokus och uppmärksamhet för barn med autism, rädsla – och allmänt främja en känsla av lugn. Perfekta även i badet! Tillverkade av miljövänligt, mjukt material. Säkra, runda kanter, inga vassa ställen. Certifierade utifrån: CE, RoHS och EN71.

(24 x 17.8 x 8.6 cm; 500g)
ca. 160 SEK


1-2 år
1-2 år


3+ år
3+ år

Viga-toys-pusel

Handgjort pussel i massivt trä, med stora klossar.

Ett fint, handgjort pussel av massivt trä, som rymmer 18st klämmor/pusselbitar med 9st olika motiv för bondgårdsdjur. Klämmarna är extra stora, därför lätta att hantera för barn – även säkra att hantera, då storleken förhindrar att de fastnar i mun/svalg. Ta fram fantasin och lär ditt barn djur, läten, färg och att räkna med detta pussel.

(20.07 x 20.07 x 2.49 cm; 322g)
ca. 140 SEK

2st Magnetiska alfabets- /sifferbrädor med fram och baksida (4st sidor totalt).

Dessa (bärbara) brädor ger ditt barn möjligheten att följa magnetiskt, förutbestämda linjer för hur alfabetiska versaler (A-Z) skrivs, med en baksida över de alfabetiska gemenerna (a-z). Träna på brädan och skriv sedan på ett papper brevid. Dessutom ingår siffror (0-9) med tillhörande räknesätt (+, -, /, =) för att kunna skriva siffror. Utöver detta, tränas ditt barn i finmotorik, form-/skrivförståelse, hand-öga-koordination.

(31 x 25 x 1,78 cm)
ca. 360 SEK

Alfons-klocka

Lär dig klockan som ett Spel/Pussel

Har du barn som är glada i siffror och som är nyfikna på klockan? Eller vill de hemskt gärna lära sig klockan på ett roligt och lärorikt sätt? Då har du hittat det perfekta pusslet! Tillsammans med Alfons Åberg kan du lära barnen klockan genom att matcha rätt digital tid med rätt analog tid, samtidigt som att ni interaktivt jämför de olika klockslagen.

(19 x 4.5 x 19 cm; 3.3 kg)
ca. 150 SEK


5+ år
5+ år

trädator

Bärbar dator i trä med många tillbehör, så som ett magnetiskt tangentbord, cirkel, en bordssvamp och modern mobiltelefon.


Denna produkt främjar kreativitet och social kompetens. Den bärbara datorn gör att de små lekfullt inspireras av datorn som inlärningsmedel. Använd den som ett spel med inlärningseffekt – med magnetiska bokstäver, satsmarkeringar och siffror kan du placera de första orden på magnettavlan. På bildskärmen kan du måla med hjälp av krita, eller rita bilder till bokstaverade ord.

(30 x 22 x 1.5 cm; 560g)
ca. 160 SEK

Lär ditt barn engelska! Nu med 53st engelska, användbara ord.

Utöka ditt barns ordförråd med engelska ord. Detta spel ger ditt barn ett engelsk ordförråd, samtidigt som att barnets minne tränas. Detta skapar även en bra grund till läsförståelse/böcker på sikt.

(ett kort: 3,5 x 13,3 cm)
ca. 25 SEK


8+ år
8+ år

solcellsbil

Bygg-den-själv vetenskapsleksak, solcellsdriven bilmodell som experimentellt projekt att skruva ihop.

Denna vetenskapliga experimentsleksak måste byggas ihop av ditt barn själv, vilket tränar barnets praktiska förmåga , tänkande, problemlösningsförmåga, hand-öga-koordination; samtidigt som att barnet får uppleva det roliga och känslan av att ha genomfört ett projekt på egen hand. Delarna till denna solcellsmodell är tillverkade av högkvalitativt ABS-material, starkt och hållbart, giftfritt, luktfritt, slitstarkt och med lång livslängd.

Den färdiga byggsatsen drivs av solljus, kräver därför inte batterier, och är en bra ingång till andra vetenskapliga ämnen såsom (solcells-)energi och miljö.

(8 x 7.5 x 3.2 cm; 29g)
ca. 100 SEK


Familjeprodukter
Familjeprodukter

babymonitor

Babymonitor, tvåband 2,4 GHz och 5 GHz, Wifi-kamera, 1080P FHD med rörelsedetektion via app, 2-vägs ljud för bebis/äldre/husdjur, 9m-nightvision, cloud-lagring eller SD-kort.

Den ultimata all-in-one babymonitorn för att kunna vaka över din bebis, med hjälp av app till telefonen. Håll ett extra öga under natten, tuppluren, lek och bus, för att hålla koll utan att behöva störa allt för ofta. Den spelar in händelser (även i mörker upp till 9m) och lagrar klippen online/cloud. Med smart detektering aktiverad, kan monitorn skicka SMS/notis till din telefon.

(9,3 x 11,5 cm; 390g)
ca. 330 SEK

Desinfektionsspray (0,5L x 2st) för leksaker, ytor, handtag & händer. 90% av innehållet är organiskt / veganskt, vilket dödar över 99,9% bakterier.

Denna unika produkt är fri från skadliga kemikalier och har visat sig i tester döda över 99,9 % av bakterierna. Tillverkad med 90 % naturliga, organiska ingredienser. Produkten går bra att spraya på leksaker, ytor, dörrhandtag, händer, mm. och når svårtillgängliga (därmed smutsiga) ställen och hörn. 2st 0,5 liters sprayer ingår i priset. Räcker länge. Godkänd av Organic Soil Association, samt av Vegan Society Certification.

(20.32 x 5.08 x 5.08 cm; 585g)
ca. 250 SEK